Hasznos

A KRESZ vizsga változásairól

A vezetői engedély, vagyis a jogosítvány megszerzéséhez több vizsgán keresztül vezet az út. Az egyik első a KRESZ vizsga. A jogosítványig az első megmérettetés a KRESZ tanfolyam, ezt követően pedig a KRESZ vizsga.

A KRESZ vizsga szabályai mostanra változáson estek át, a 2015-ös szabályokhoz képest 2017 decembere óta ezeket a szabályokat korszerűsítették. Ez azt jelenti, hogy a ma már elavultnak számító feladatsorokat, az azokban szereplő szituációkat a mai élethelyzetekhez igazították. Hiszen nem mindegy, hogy valaki milyen helyzetben vizsgázik, és milyenben kell teljesítenie majd a való életben, az utakon.

Az aktualizált KRESZ vizsgán változás tapasztalható abban, hogy bevezetik a környezetvédelmi övezeteket a belvárosokban, új közlekedési tábla típusokat is meg kell tanulni, és változnak a motorosokra vonatkozó KRESZ szabályok is. Ezek befolyásolják a KRESZ vizsga feladatsorát, amit már mozgó képpel is kiegészítenek.

Ha KRESZ vizsgával kapcsolatban szeretnél többet megtudni, keress meg minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!

 

Támogatás KRESZ tanfolyamhoz

Kedves Jelenlegi és Leendő Tanulónk!

Értesítünk Benneteket, hogy július 1.-től ️25.000 Ft támogatás igényelhető KRESZ tanfolyamhoz az államtól.
Részletek az alábbi linken:

http://www.ujnemzedek.hu/hasznos/juliustol-visszakerheted-a-kresz-tanfolyam-es-vizsga-dijat

 

A B kategóriás jogosítvány a munkaerő piacon is előny!

B kategóriás jogosítványA B kategóriás jogosítvány ma már nem csak azért hasznos, mert nem kell a tömegközlekedés kellemetlenségeivel számolnunk, és élvezhetjük a szabad utazás lehetőségét, hanem nagyon sok munkahely is megköveteli, hogy rendelkezzünk jogosítvánnyal. Még ha jelenleg nem is érzi úgy valaki, hogy szüksége lesz rá, érdemes beiratkozni egy autósiskolába, és megtanulni vezetni, mert sosem lehet tudni, hogy mit hoz a jövő.

Az, aki rendelkezik B kategóriás jogosítvánnyal, bizony jelentős előnyre tesz szert a munkaerő piacon. Számtalan olyan munkakör van, amihez nélkülözhetetlen a jogosítvány, és még több, amihez pedig előnyt jelent. Így nem csak a hétköznapi életben vesszük hasznát, hanem akkor is, ha esetleg munkahelyváltásra kényszerülünk. A B kategóriás jogosítvány hosszú távú befektetés, amivel csak előnyökre tehetünk szert!

Ne habozz, szerezd meg a B kategóriás jogosítványt mielőbb, hogy ne csússz le álmaid állásáról! Ha kérdésed van, bátran keress fel minket elérhetőségeink bármelyikén!

 

Könnyedén szeretnéd megtanulni az elméleti anyagot? Vegyél részt KRESZ tanfolyamunkon!

Ahhoz, hogy az ember egy vezetői tanfolyam elvégzése után biztonságosan és a szabályoknak megfelelően közlekedhessen az utakon, alaposan át kell vennie az elméletet. Ha Te olyan KRESZ tanfolyamon vennél részt, ahol egyszerűen és könnyedén elsajátíthatod az elméleti tananyagot, válassz bennünket!

A KRESZ tanfolyamokkal kapcsolatban fontosnak tartjuk, hogy a tanulók ne csak bemagolják a vezetői engedélyhez szükséges tananyagot, hanem meg is értsék, hiszen enélkül nem fognak tudni kellő magabiztossággal közlekedni az utakon. Az egyszerű érthetőség mellett a jó hangulatra is kiemelt figyelmet fordítunk a KRESZ tanfolyamainkon, ugyanis vidám és izgalmas órákon adjuk át a valójában száraz tananyagot; úgy gondoljuk, hogy így könnyebb megjegyezni azokat a részleteket is, amik egy hagyományos tanfolyamon elsikkadnának.

Ha további információkat szeretnél megtudni KRESZ tanfolyamainkról, vagy jelentkeznél hozzánk, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

 

Autósiskola: Nem mindegy, hol tanulsz vezetni!

Mindenkinek megvan a maga elképzelése arról, hogy mikor szeretné megszerezni a jogosítványt, milyen lesz az első autója vagy mennyit fogja használni a járművet. Ezek mindenkinél egyéni jellemzők és elgondolások. Az viszont a legtöbb jogosítványra pályázóban közös, hogy tudja, milyen autósiskolában szeretné megszerezni a vezetéshez szükséges tudást és ismereteket.

Te már tudod, hogy hol fogsz megtanulni vezetni és melyik autósiskola diákja leszel? Ha hamarosan jogosítványt szeretnél szerezni, érdemes megismerkedned velünk is! Miért bizonyul majd jó döntésnek, ha a mi autósiskolánkban tanulsz és szerzed meg a vezetői engedélyt? Győrben és környékén élők számára ajánljuk magunkat, és azoknak, akik nem szeretnének csalódással és kellemetlen élményekkel telve elhagyni egy autósiskolát.

Jól felépített képzésünk, elhivatott oktatóink, kedvező áraink és természetesen a vezetéshez használt autóink megbízhatósága is garantálja, hogy a jogosítvány megszerzése szinte gyerekjáték legyen mindenki számára!

Fordulj autósiskolánkhoz bizalommal, és jelentkezz aktuális, induló képzéseink egyikére, válassz ideális autósiskolát a tanuláshoz!

 

Jogosítvány: ami rugalmasabbá teszi az időbeosztásunkat

Gondoljunk csak bele, hogy mennyivel egyszerűbb beszállni az autóba és elmenni oda, ahova éppen szeretnénk. Ezért érdemes eljárni a tanfolyamra, és megszerezni a jogosítványt, mondjuk személyautóra, vagy nagymotorra, de ha a munkánk úgy kívánja, akkor akár tehergépkocsira is!

Sokszor szinte nem is tudatosul, de egy jó állás megszerzéshez is gyakran van szükség jogosítványra, mert rugalmasságot és gyorsaságot követel egy-egy pozíció betöltése, vagy speciális vezetői engedélyre van szükség egy teherautó vezetéséhez. Jól felkészült oktatóink pontos és megbízható elméleti és gyakorlati tudást képesek átadni a tanulóvezetőknek, hiszen nagy tapasztalattal és szaktudással végzik munkájukat. Az elméleti képzés jól felszerelt oktatóteremben zajlik, számítógépes rendszeren keresztül, az aktuális KRESZ programot használva, a gyakorláshoz és a vizsgához egyaránt.

A honlapunkon megtekintheted az összes induló tanfolyamot és az árainkat is. Ha bármilyen kérdésed van, keress bennünket elérhetőségeinken! Iratkozz be következő tanfolyamunkra, és szerezz Te is jogosítványt!

 

Távoktatás

A mai rohanó világban egyre kevesebb időnk van. Életünk nagy részét a munka teszi ki. Ha még emellett valami pluszt is vállalni szeretnénk, akkor gyakran arra jutunk, nincs rá időnk. Pedig egyre szükségesebbé válik a továbbképzés, hogy megtanuljunk új dolgokat. Hasznos, ha rendelkezünk egy jogosítvánnyal. A legtöbb munkahely is már megköveteli a meglétét. Viszont felmerülhet a kérdés, hogy fogjuk elvégezni, ha nem tudunk elmenni az oktatásokra?

Van olyan tanfolyam, aminél otthonról folyik a felkészülés?

A válasz igen, van. Egyre több iskola vezeti be a távoktatás programot, melyet azoknak az embereknek találtak ki, akiknek nincs idejük tanfolyamokra járni. Autósiskolánknál is van távoktatási lehetőség.

Összefoglalva az előnyeit:

- nem kell oktatásra járnia, nem kell utaznia

- otthonról készülhet elektronikus anyagokból

- teszteteket tölthet ki, melyek segítik a KRESZ vizsga sikeres letételét

- Ön osztja be az idejét, nincs órákhoz kötve

Tegye le nálunk jogosítványát, hogy időt takaríthasson meg!

 

Vissza Fel