Hasznos

Az A kategóriás jogosítványról bővebben

Az A kategóriás jogosítványról bővebben

A kategóriás jogosítvány szükséges a motorozáshoz. Ezen a kategórián belül több szint is van, járműtől és tudástól függően.

A motor jogosítvány megszerzését szigorú szabályok befolyásolják. Nem minden kategória elérhető például 24 éven aluliak számára. Az A kategóriás jogosítványon belül az AM és az A1 azok a kategóriák, amiket 14 és 16 éven aluliak is megszerezhetnek, ezek a kismotorok, az A1 kategóriában és a mopedek, robogók az AM kategóriában.

Az A2 motor jogosítványra csak a 18. életévüket betöltött személyek jelentkezhetnek, ez a 48 lóerős járművekhez ad jogosítványt. Végül az A kategóriás jogosítvány a nagy motoros kategória, amit viszont csak a 24 éven felüli személyek teljesíthetnek. Az AM tanfolyamhoz egészségügyi alkalmasságit és elméleti vizsgát határoznak meg előfeltételként, de a többi kategóriához megkövetelik az érettségit is.

A motoros jogosítványból többet is meg lehet szerezni, ami a további kategóriákban előnyt jelent. Például az A kategóriás jogosítványt 24 év alatt is meg lehet szerezni, ha az A2 kategóriát már két éve teljesítette egy jelentkező. Ha érdekel a motorozás, gyere hozzánk tanulni!

 

B kategóriás jogosítvány - remek lehetőség mindenkinek!

B kategóriás jogosítvány - remek lehetőség mindenkinek!

B kategóriás jogosítvány kedvező feltételekkel! Autósiskolánkban türelmes oktatók, megfizethető árak, rugalmasság vár, jelentkezz hozzánk bátran!

Modern világunkban a vezetés már annyira hétköznapi dolognak számít, hogy mindenkinek érdemes megtanulnia. Számos munkakörhöz is elengedhetetlen, de a mindennapokat is megkönnyíti egy B kategóriás jogosítvány. Ha Neked még nincs meg, jelentkezz autósiskolánkba mielőbb!

A B kategóriás jogosítványnak köszönhetően nem kell többé a nehézkes tömegközlekedést választanod: elfelejtheted a buszra várakozást, a csatlakozások lekésését, a kötött menetrendet, a zsúfolt járműveket! Ha megtanulsz vezetni, sokkal rugalmasabban alakíthatod a napjaidat, legyen szó akár a munkába járásról, akár a szórakozásról vagy a pihenésről. Autósiskolánk türelmes oktatói segítenek, hogy elsajátítsd a biztonságos járművezetést még a legnehezebb körülmények között is.

Amennyiben B kategóriás jogosítványt szeretnél vagy kérdésed merült fel az oktatással kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, szívesen állunk rendelkezésedre!

 

Motoros jogosítvány: tanuld nálunk a balesetmentes közlekedést!

Motoros jogosítvány: tanuld nálunk a balesetmentes közlekedést!

A motoros jogosítvány megszerzéséhez megéri bennünket választani. Tanuld meg a technikákat, és nem érhetnek kellemetlenségek az utakon!

Bizonyos motoros balesetekről sok esetben utólag kiderül, hogy a vezetők nem voltak kellően felkészítve a váratlan helyzetekre, így nem tudtak megfelelően reagálni, amivel elkerülhették volna a kellemetlenséget. Ha iskolánkat választod a motoros jogosítvány megszerzéséhez, sokkal kisebb kockázatokkal számolhatsz az utakon!

Profi oktatóktól sajátíthatod el a különböző technikákat, továbbá felkészítenek a legváratlanabb helyzetekre is, így nagyobb biztonságban utazhatsz majd a járműveddel. A motoros jogosítvánnyal kapcsolatban iskolánk valóban a maximumot nyújtja. Minőségi oktatásunkkal szeretnénk hozzájárulni a balesetmentes közlekedés megteremtéséhez az utakon.

Weboldalunkon bővebb információkat is találhatsz szolgáltatásainkról. Legyen a motorozás öröm, válassz minket a tanuláshoz! Ha jelentkeznél, vagy kérdezni szeretnél az oktatásról, keress minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

 

B kategóriás jogosítvány: minden szempotból előnyös!

B kategóriás jogosítvány: minden szempotból előnyös!

A B kategóriás jogosítvány megszerzésével számos előnyhöz juthatsz - ezeket összegezzük neked alábbi cikkünkben!

A B kategóriás jogosítvány megszerzésének legnagyobb előnye, hogy immáron legálisan, a forgalomban is vezethetsz autót, nem csak elzárt területeken. Ez persze nyilvánvaló; lássuk tehát azokat az előnyöket, amelyekre nem feltétlenül gondolnál!

B kategóriás jogosítványt nem csak azoknak érdemes szerezni, akik rendelkeznek autóval, vagy tervezik annak megvásárlását, hanem gyakorlatilag mindenkinek. Napjainkban, amikor rengeteg autómegosztó szolgáltatás, illetve bérlési lehetőség érhető el, a B kategóriás jogosítvány megléte gyakorlatilag alapvetőnek számít. Fontos még megemlíteni, hogy a B kategóriás jogosítvány a munka világában is előnyt jelent, hiszen számos állás esetében elvárás.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet a B kategóriás jogosítvány megszerzésének lehetősége, illetve az általa nyújtott előnyök iránt, és szeretnél részt venni tanfolyamainkon, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

 

A kategóriás jogosítvány az álláshoz, amit megálmodtál!

A kategóriás jogosítvány az álláshoz, amit megálmodtál!

A kategóriás jogosítvány birtokában számtalan lehetőség nyílik meg előtted a munkaerőpiacon – tanulj nálunk, és szerezz magabiztos tudást!
Azok számára, akik nem egy irodában, számítógép előtt ülve képzelik el a munkanapjaikat, izgalmas lehetőséget nyújtanak a motoros futár állások. Manapság virágkorát éli az online kereskedelem, melynek köszönhetően kifejezetten nagy kereslet van azokra a munkavállalókra, akik motorvezetői engedéllyel rendelkeznek. Futárcégtől függően szinte bármilyen motor lehet, amit a munkához biztosítanak, ezért a legjobb, ha A kategóriás jogosítvány lapul a zsebedben.
Az A kategóriás jogosítvány esetében nincs súly- és méretkorlátozás, vagyis ennek birtokában mindenféle motort lehet vezetni. Ez azt jelenti, hogy bátran válogathatsz az állások között, amellett, hogy természetesen a saját járgány vásárlása terén is szárnyalhat a fantáziád.
Jelentkezz hozzánk, és szerezz A kategóriás jogosítványt az egyik legjobb autós és motoros iskolában, hogy olyan állásod legyen, amilyet elképzeltél magadnak!

 

A motorkerékpár jogosítvány elfér az autós vezetői engedély mellett is

A motorkerékpár jogosítvány elfér az autós vezetői engedély mellett is

A motorkerékpár jogosítvány önmagában is sok előnnyel jár, de a személyautóra érvényes vezetői engedély mellé is hasznos. Miért legyen csak egy vezetői engedélye, amikor többféle jármű vezetését is meg tudja tanulni? Autóval nem lehet mindenhová közlekedni, vannak helyzetek, amikor az autózás helyett egy gyorsan mozgó, kis helyen is leparkolható motorral lehet a legjobban járni.

Aki egyszerűen csak szeret motorozni és az autót inkább csak munkához használja, az is ki fogja tudni használni, ha rendelkezik hivatalos motorkerékpár jogosítvánnyal. A jogosítvány megszerzése nem ütközik nagy kihívásokba, az autós tanfolyamhoz hasonlóan szükség van kresz, elméleti, valamint gyakorlati vizsga elvégzésére is. A mi iskolánkban kedvező áron kap színvonalas oktatást minden jelentkező, aki minket választ a vezetni tanuláshoz.

Keressen minket bizalommal és iratkozzon be a következő, induló tanfolyamok egyikére, ha szeretne friss motorkerékpár jogosítványt! A részletekről minden érdeklődőt tájékoztatunk a honlapunkon szereplő elérhetőségek bármelyikén!

 

B kategóriás jogosítvány megszerzése gördülékenyen?

B kategóriás jogosítvány megszerzése gördülékenyen?

B kategóriás jogosítvány, szerezd meg egyszerűen, problémamentesen vezetői engedélyed, barátságos, felkészült oktatóink segítenek!

Egyesek azért nem mernek belevágni a vezetői engedély megszerzésébe, mert attól tartanak, hogy a tanulás folyamata hosszadalmas, fárasztó és rengeteg kellemetlenséggel jár. Ha az élet úgy hozta, hogy szükséged van B kategóriás jogosítványra, és aggódsz a tanulás miatt, válaszd autósiskolánkat, és elkerülheted a negatív élményeket!

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a B kategóriás jogosítvány megszerzése nálunk a lehető leggördülékenyebb legyen. Ebben segítségünkre vannak oktatóink is, akiknek szintén az a céljuk, hogy a tanulók magabiztos, megfelelő tudással rendelkező vezetőkké váljanak. Autósiskolánkban felüdülés tanulni, garantáljuk, hogy százszázalékban elégedett leszel a szolgáltatásainkkal.

Weboldalunkon bővebb információkat is találsz rólunk. Amennyiben kérdéseid lennének, vagy leadnád a jelentkezésed, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

 

Csabiga autósiskola Győrben! Itt az idő, hogy jogosítványos legyen!

Csabiga autósiskola Győrben! Itt az idő, hogy jogosítványos legyen!

Csabiga autósiskolánk Győrben várja azokat a jelentkezőket, akik már idén autós jogosítványt szeretnének szerezni! A személyautó vezetésére megszerezhető jogosítvány az, amire a legtöbben jelentkeznek. Ez érthető, hiszen saját autóval kényelmesen, önállóan, gyorsan el lehet jutni bárhová. Ha Neked is eleged van a tömegközlekedés árnyoldalaiból, ha szeretnél egy szinttel feljebb lépni, akkor gyere és iratkozz be a Csabiga autósiskolába Győrben!

A Csabiga autósiskola Győrben rendszeresen indít képzéseket motorra és személyautóra is. A KRESZ, az elmélet jelentik az alapokat, amit az elsősegély egészít ki. Ezután jön a lényeg, az autóvezetés gyakorlati óráin a volán mögött tanulod meg hogyan kell autót vezetni és ezzel párhuzamosan biztonságosan közlekedni is. Ha egy sikeresen vizsgán bizonyítottad, hogy magabiztos tudást birtokolsz, akkor friss jogosítvánnyal a kezedben léphetsz ki a győri Csabiga autósiskola kapuján! Miért várnál tovább, a következő tanfolyamon legyél ott Te is a tanulók között!

 

Motoros jogosítványod is megszereznéd vezetői engedélyed mellé?

Motoros jogosítványod is megszereznéd vezetői engedélyed mellé?

Motoros jogosítvány, tanulj megbízható autósiskolánál, felkészült oktatók, minőségi szolgáltatások, kedvező feltételek, korrekt árak!

Sokan régóta gondolkodnak azon, hogy vezetői engedélyük mellé megszerezzék motoros jogosítványukat is. Egyesek hobbi célból döntenének így, másoknak pedig a munkájukhoz lenne szükségük arra, hogy vezethessenek motort is. Bármelyik elvárásról is legyen szó, autósiskolánkat mindenképp megéri a tanuláshoz választani!

Nálunk kiváló oktatásban részesülhetsz a motoros jogosítvány megszerzése során. Rengeteg plusz hasznos információt is megtudhatsz az oktatóktól, amik tovább segítenek Téged abban, hogy minél előbb elérhesd a céljaidat. A foglalkozások jó hangulatban telnek, ilyen környezetben még könnyebb a tanulás. Iskolánkban minden tudást megkapsz ahhoz, hogy később kellő biztonsággal vezethesd kétkerekű járművedet is.

Honlapunkon bővebb információkat is találhatsz autósiskolánkról. Ha kérdéseid lennének, vagy szeretnél jelentkezni, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

 

B kategóriás jogosítványt szeretnéd megszerezni?

B kategóriás jogosítványt szeretnéd megszerezni?

B kategóriás jogosítvány megszerzése, autósiskolánkban a legjobbat kapják a tanulók, válassz profi szakembereket a tanuláshoz!

Ha B kategóriás jogosítvány megszerzéséről van szó, sokan nem tudják, hogy ezzel kapcsolatban melyik autósiskolához is érdemes fordulniuk. Mindenképp olyan helyet keresnek, ahol kiemelt figyelmet fordítanak az oktatás magas színvonalára, és arra, hogy a tanulók minél zökkenőmentesebben megszerezhessék vezetői engedélyüket. Amennyiben Te még nem találtad meg az ideális iskolát, ne kutass tovább, mert nálunk valóban a tanulók az elsők!

Autósiskolánk a legjobbat nyújtja a tanulóvezetők számára a B kategóriás jogosítvány megszerzésekor. Nálunk minden feltétel adott ahhoz, hogy sikereket érj el, és gördülékeny legyen a tanulás. Oktatóink kellő tapasztalattal, gyakorlattal rendelkeznek, rendkívül türelmesek, mellettük biztosan nem fogsz stresszelni.

Jelentkezz hozzánk bátran, és szerezd meg barátságos, profi környezetben a vezetői engedélyedet! Ha bővebb információkra lenne szükséged, lépj velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel állnak a rendelkezésedre.

 

Csabiga Autósiskola: szerezd meg nálunk a motoros jogosítványt!

Csabiga Autósiskola: szerezd meg nálunk a motoros jogosítványt!

Csabiga Autósiskola, motoros jogosítvány megszerzésért is kereshetsz minket, tanulj profi, felkészült oktatóktól!

Egyre többen szeretnék megszerezni motoros jogosítványukat, hiszen motorosként gyakran könnyebben el lehet kerülni az utakon a dugókat vagy a kényes közlekedési csomópontokat. Az engedély megszerzéséhez sokan mindenképp olyan autósiskolát keresnek, ahol valóban profi, felkészült szakemberektől tanulhatnak. Amennyiben Neked is hasonlóak az elvárásaid, válassz bennünket a jogosítvány megszerzéséhez!

Csabiga Autósiskolánkban kiváló szakemberek segítenek elsajátítani a motorozás gyakorlatát. Oktatóink türelmesek, megbízhatók, akiknek közreműködésével igen hamar sikereket érhetsz el a tanulás során. Fontos információ lehet számodra az, hogy a közeljövőben szigorodni fog a motoros rutin vizsga. A módosítás pontos dátumát még nem lehet tudni, de érdemes előre gondolkodni, és még a változások előtt letenni a rutin vizsgát.

Ha szeretnél jelentkezni, vagy kérdéseid lennének, keress bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

 

 

 

 

A B kategóriás jogosítvány a munkavállalást is egyszerűbbé teszi!

A B kategóriás jogosítvány a munkavállalást is egyszerűbbé teszi!

B kategóriás jogosítvánnyal hamarabb elhelyezkedhetsz új munkahelyeden, szerezd meg mihamarabb nálunk vezetői engedélyedet!

Manapság nagyon sok álláshirdetésben szerepel feltételként a jogosítvány megléte, ezért akiknek még nincs vezetői engedélyük, tanácsos elgondolkodniuk a megszerzésén. Ezután sokkal rövidebb időn belül el lehet helyezkedni adott vállalkozásoknál, így az ember nem kerülhet kellemetlen anyagi helyzetbe. Amennyiben Neked sincs még vezetői engedélyed, és bebiztosítanád a jövődet egy B kategóriás jogosítvánnyal, gyere el autósiskolánkba, és tanulj nálunk!

A tanulók barátságos környezetben, felkészült oktatók közreműködésével sajátíthatják el a vezetés gyakorlatát. Nálunk sokkal gördülékenyebb a tanulás, garantáljuk, hogy minden percét élvezni fogod az oktatásnak. A B kategóriás jogosítványod megszerzése után egyhamar elhelyezkedhetsz abban a munkakörben, ami számodra a legjobbat nyújtja.

Weboldalunkon bővebb információkat is találhatsz a jelentkezéshez. Ha kérdéseid lennének, bátran keress fel bennünket a megadott elérhetőségeinken!

 

Az e-learning oktatással egy lépéssel közelebb kerülhetsz jogosítványodhoz!

Az e-learning oktatással egy lépéssel közelebb kerülhetsz jogosítványodhoz!

Sokan szeretnék megszerezni a vezetői engedélyüket, azonban ehhez több feltételnek is eleget kell tenniük, például muszáj részt venni az elméleti oktatáson. Ez egyeseknek gondot jelenthet, mert a mindennapi teendők mellett nincs idő arra, hogy részt vegyenek tantermi órákon. Amennyiben Te is hasonló helyzetben vagy, ne ess kétségbe, ugyanis az e-learning oktatással egy lépéssel közelebb kerülhetsz a jogosítványodhoz!

Az e-learning oktatásnak köszönhetően nem kell lemondanod a vezetői engedély megszerzéséről az időhiány miatt. Ebben a formában otthonról, amikor a szabadidőd engedi dolgozhatod fel a tananyagot, a saját tempódnak megfelelően. Az egyéni oktatáshoz minden segítséget megkapsz, a tanulást pedig a részletes, érthető leírások fogják megkönnyíteni.

Az e-learning oktatás kiváló alternatívát nyújt a felkészüléshez, tapasztald meg Te is az otthoni tanulás előnyeit! Ha bővebb információkra lenne szükséged, vagy jelentkeznél az oktatásra, keress bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel állnak a rendelkezésedre.

 

 

B kategóriás jogosítványt szeretnél szerezni?

B kategóriás jogosítványt szeretnél szerezni?

A B kategóriás jogosítvány napjainkban szinte már alapvető, azaz a legtöbben rendelkeznek vele. Amennyiben Te még nem, és szeretnéd még idén megszerezni, keresd fel autósiskolánkat!

Nálunk gyorsan, és ami talán még fontosabb, kedvező áron juthatsz hozzá a B kategóriás jogosítványodhoz, így a következő évet már az autód volánjánál ülve kezdheted el. Oktatóink szakértelme, rugalmasságunk, illetve az e-learning, azaz az online KRESZ-oktatás lehetősége kiváló alapot teremt számodra, ha a lehető legegyszerűbben és legkevésbé megterhelően szeretnéd elvégezni a vezetői tanfolyamot.

És hogy miért ajánljuk, hogy a jelenlegi időszakot válaszd a tanulásra? Ősszel kevesen vállalkoznak a B kategóriás jogosítvány megszerzésére, mert azt gondolják, hogy sokkal nehezebb a téli útviszonyok között megtanulni az autó irányítását. Te viszont sokkal magabiztosabban vághatsz neki az utaknak akár télen is, hiszen oktatóink felkészítenek a szokatlan helyzetekre is!

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és jelentkezz tanfolyamunkra!

 

Csabiga autósiskola Győrben: tanulj dinamikus, felkészült csapattal!

Csabiga autósiskola Győrben: tanulj dinamikus, felkészült csapattal!

Az autósiskola kiválasztásánál sokaknak fontos, hogy olyan helyet találjanak, ahol nem csupán az oktatás minőségére figyelnek oda, hanem arra is, hogy a résztvevők jól érezhessék magukat az órákon. A pozitív energiák, a jó hangulat óriási lendületet adhatnak ahhoz, hogy a tanulók a legjobbat hozzák ki magukból, így pedig szinte gyerekjáték lesz a vezetői engedély megszerzése. Ha Neked is hasonlóak az igényeid, válaszd a Csabiga autósiskolát Győrben!

Győrben a Csabiga autósiskolában rendkívül felkészült, dinamikus oktatói csapat várja a diákokat. Tanáraink mindent megtesznek azért, hogy a résztvevők könnyen megszerezhessék vezetői engedélyüket. Nálunk igazi motiváló környezetben tanulhatsz, oktatóink pedig a pozitív energiák biztosítása mellett segíteni fognak abban is, hogy egyszerűbben megérthesd a vezetés elméleti és gyakorlati részét.

A Csabiga autósiskola Győrben a legjobb választás a jogosítvány megszerzéséhez! Ismerkedj meg iskolánkkal weboldalunkon, és tájékozódj a részletekről! Ha szeretnél jelentkezni, vagy bővebb információkra lenne szükséged, keress bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk a rendelkezésedre.

 

B kategóriás jogosítvány akár már szeptemberi kezdéssel!

B kategóriás jogosítvány akár már szeptemberi kezdéssel!

Sajnos az elmúlt hónapokban sok olyan dologra nem volt lehetőségünk, amiket máskor teljesen természetesnek tekintünk. Számtalan autósiskola bezárt, pedig rengetegen szerettek volna jogosítványt szerezni a nyáron. Ennek köszönhetően feltorlódtak az igények, ám nálunk akár már szeptemberi kezdéssel is nekivághatsz a B kategóriás jogosítvány megszerzésének!

A B kategóriás jogosítvány az élet minden területén hasznos. Ma már elvárás számos munkakörben is, de a hétköznapi életet is nagyban megkönnyíti. Mindenkinek érdemes megszereznie, hiszen sokkal több a lehetőség azok előtt, akik tudnak vezetni. Autósiskolánkban a B kategóriás jogosítványt türelmes oktatók mellett teheted le, akik arra törekszenek, hogy legváratlanabb helyzeteket is biztonsággal tudd majd kezelni az utakon.

Amennyiben kérdésed van, illetve szeretnéd már szeptemberben elkezdeni a B kategóriás jogosítvány megszerzését, ne habozz, keress minket bizalommal! Kollégáink szívesen tájékoztatnak a részletekről, illetve a jelentkezés feltételeiről.

 

Autósiskolánk Győrben újból megnyitja kapuit a tanulni vágyók előtt!

Autósiskolánk Győrben újból megnyitja kapuit a tanulni vágyók előtt!

A nyár folyamán sokan szeretnék megszerezni vezetői engedélyüket, azonban a jelenlegi helyzetben egyesek nem igazán tudják, hogy hova érdemes beiratkozniuk. Amennyiben Te is levizsgáznál és megszereznéd A vagy B kategóriás jogosítványodat, és Győrben élsz, válaszd a Csabiga Autós és Motoros Iskolát!

Autósiskolánk Győrben újból megnyitja kapuit a tanulni vágyók előtt, így nincs akadálya annak, hogy a nyár folyamán levizsgázz nálunk. Számunkra fontos, hogy a tanulók minél hamarabb elérhessék céljaikat, és kézhez kaphassák vezetői engedélyüket. Ehhez mi minden segítséget megadunk, és bármilyen helyzet is alakuljon ki, ránk a diákok biztosan számíthatnak. Kiemelt figyelmet fordítunk a megfelelő körülmények megteremtésére az elméleti és gyakorlati oktatáson egyaránt.

Győrben autósiskolánkban könnyedén elérheted a céljaidat. Válaszd tanfolyamainkat, és szerezd meg nálunk a vezetői engedélyedet! Képzéseinkről bővebb információkat weboldalunkon olvashatsz. Ha kérdéseid lennének, vagy szeretnél jelentkezni Győrben autósiskolánkba, keress bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

 

Autósiskolánk Győrben ismét várja a tanulni vágyókat!

Autósiskolánk Győrben ismét várja a tanulni vágyókat!

A kialakult helyzetben sokan kényszerültek arra, hogy félbehagyják vagy elhalasszák vezetői engedélyük megszerzését. Szerencsére a veszélyhelyzet elmúltával már egyre több autósiskola nyit ki, így lehet folytatni a tanulást. Győrben Autósiskolánk is várja a tanulni vágyókat!

Akárcsak korábban, most is ugyanolyan színvonalon biztosítjuk az oktatást, és odafigyelünk arra is, hogy tanulóink biztonságban érezhessék magukat a gyakorlati és elméleti órákon. A tantermeket folyamatosan takarítjuk, rendben tartjuk, garantáljuk, hogy kifogástalan körülmények fognak várni Téged. Oktatóink továbbra is segítenek majd, hogy mihamarabb megszerezhesd a vezetői engedélyedet. A jó hangulatú, motiváló órák kifejezetten pozitív hatással lesznek tanulmányaidra és a közérzetedre.

Autósiskolánk Győrben mindent megtesz azért, hogy a veszélyhelyzet után is bárki könnyedén hozzájusson jogosítványához! Amennyiben szeretnél jelentkezni oktatásainkra, vagy kérdéseid lennének, keress bennünket bizalommal elérhetőségeinken! Autósiskolánk Győrben vár minden tanulót szeretettel!

 

Az e-learning oktatással könnyen megszerezhető a jogosítvány!

Az e-learning oktatással könnyen megszerezhető a jogosítvány!

Ha jogosítvány megszerzésről van szó, sokan már az elméleti résznél kiesnek, ugyanis különböző elfoglaltságaik miatt nem tudnak részt venni a tantermi oktatáson. Mivel egyeseknek nagy szükségük van arra, hogy vezethessenek, muszáj más, könnyebb megoldást találni az elméleti rész elsajátításához. Ha Te is elfoglaltságaid miatt estél ki a tantermi oktatásból, de folytatnád a tanulást, válaszd az e-learninget!

Az e-learning oktatás segít, hogy könnyedén elérhesd a céljaidat. Nem kell sehova sem utaznod a tanuláshoz, otthonról, kényelmesen sajátíthatod el a vezetés elméletét. Ezáltal elkerülheted, hogy csak azért kelljen lemondanod a jogosítványodról, mert nem tudsz odaérni a tantermi órákra. Az e-learning oktatással kapcsolatban nem kell amiatt aggódnod, hogy hátránnyal indulnál az otthoni tanulással, mert a tananyag úgy van kialakítva, hogy mindenki számára érthető legyen.

Válaszd Te is az e-learning oktatást céljaid eléréséhez! Ha felkeltettük érdeklődésedet, és szeretnél jelentkezni, vagy kérdéseid lennének, fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

 

Az e-learning oktatással kényelmesen szerezheted meg jogosítványodat!

Az e-learning oktatással kényelmesen szerezheted meg jogosítványodat!

Nagyon sokan szeretnék megszerezni a jogosítványukat, azonban közülük többeknek is rengeteg elfoglaltságuk van, emiatt sajnos nem igazán van lehetőségük arra, hogy tantermi oktatáson részt tudjanak venni. Egyesek mégis megpróbálják úgy alakítani a mindennapjaikat, hogy beleférjen a tanulás, azonban mire odaérnek az oktatásra, gyakran annyira fáradtak, hogy képtelenek százszázalékos teljesítményt nyújtani. Ha Te szeretnéd elkerülni ezeket a szituációkat, és a tanulás kényelmesebb formáját választanád, ajánljuk figyelmedbe az e-learning oktatást!

Az e-learning oktatásnak köszönhetően lehetőséged van kényelmesen, munkaidő után, otthonról elsajátítanod a vezetés elméletét. Amiatt nem kell aggódnod, hogy hátránnyal indulnál, ugyanis az otthoni program érthetően, részletesen magyarázza a tananyagot, a tanulást pedig szimulációk és életből vett példák segítik. Az otthoni felkészüléssel elkerülheted, hogy túlterheld magad, hiszen akkor állhatsz neki a tananyag feldolgozásnak, amikor időd és energiád engedi.

Az e-learning oktatás segít kényelmesen elérni a céljaidat! Ha felkeltettük érdeklődésedet, és szeretnél jelentkezni, vagy kérdéseid lennének a képzéssel kapcsolatban, keress bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Motor jogosítvány: szerezz biztos tudást oktatóink segítségével!

Motor jogosítvány: szerezz biztos tudást oktatóink segítségével!

Régóta a bakancslistádon szerepel a motoros jogosítvány megszerzése, de csak halogatod? Számos előnnyel bír, ha valaki motor jogosítvánnyal rendelkezik, mutatunk néhány érvet!

Az autóval szemben jóval kisebb a motorok fenntartási költsége, hiszen kevesebbet fogyasztanak az utakon. Ha a motor mellett teszed le a voksodat, még a legnagyobb csúcsforgalomban is elkerülheted a dugókat, így időt takaríthatsz meg. Ezentúl fontos szempont az is, hogy a motoroknak jóval kisebb a helyigényük – mindez azt jelenti, hogy a motor nem csupán az utakon, de a parkolásnál vagy éppen a garázsban is kevesebb helyet foglal.

Sikerült meggyőznünk és úgy döntöttél, nem halogatod tovább a motor jogosítvány megszerzését? Régóta arról álmodozol, hogy kétkeréken szeled az utakat? Ne habozz tovább! Válaszd autós és motoros iskolánkat, keresd bizalommal kérdéseiddel kollégáinkat, és tudj meg minden fontos információt az induló tanfolyamainkról! Szerezz motor jogosítványt és biztos tudást tapasztalt oktatóink segítségével!

 

A B kategóriás jogosítvány megszerzésébe akár már most belevághatsz!

B kategóriás jogosítványHa választani lehetne, akkor mivel utaznál legszívesebben? Gyalogosan közlekednél, tömött busszal utaznál vagy pedig egy saját autóval vágnál neki a kilométereknek? Biztos, hogy a legtöbben az autóra szavaznak. Már csak egy B kategóriás jogosítvány kell!

Nincsen jogosítványod, de szeretnél végre saját autót és érvényes jogosítványt? Szerezd meg a mi autósiskolánkban a B kategóriás jogosítványt, és váltsd buszbérletedet vezetői engedélyre! Ha most jelentkezel vezetői tanfolyamunk egyikére, akár már nyáron autóval indulhatsz a nyaralásra!

Miért halogatnád? Sosincs tökéletes alkalom, mert mindig vannak kötelezettségek és elintéznivalók a mindennapokban. A tavasz viszont jó időzítés, mert nyáron megvan az esély arra, hogy többen vágnak neki a B kategóriás jogosítvány megszerzésének, például a diákok. Ennek eredményeképpen többet kell várni a gyakorló vezetések és a vizsgák szabad időpontjaira is.

Keress minket bizalommal az irodánkban személyesen vagy elérhetőségeinken, és jelentkezz aktuális vezetői tanfolyamaink egyikére!

 

A sikeres KRESZ vizsgához válassz körültekintően autósiskolát!

A sikeres KRESZ vizsgához válassz körültekintően autósiskolát!

A sikertelen KRESZ vizsgáknál a tanulók közül egyesek magukban keresik a hibát, és azt elemzik, hogy vajon hol és mit rontottak el a felkészülés során. Az igazság az, hogy a rossz eredmények nem feltétlenül a diákok számlájára írhatók, hanem az adott autósiskoláéra is. A felkészült, tapasztalt tanárok, minőségi oktatás, ugyanúgy kulcsfontosságú szerepet játszik a sikeres KRESZ vizsgában, akárcsak a diák magabiztos tudása.

Ezt a tényt szerencsére egyre többen ismerik fel, ezért körültekintőbben is választanának autósiskolát, azonban ilyenkor sokan nem tudják eldönteni, hogy milyen tényezőket helyezzenek előtérbe. Ahhoz, hogy az érdeklődő valós képet kapjon egy autósiskoláról, nem érdemes az ismerősök szubjektív véleményére, internetes fórumokra hagyatkozni, hanem utána kell járni az adott intézmény eredményességi mutatójának. Ezt kötelező nyilvánosságra hozni, és feltüntetni az iskola weboldalán. Az elemzésben olyan mérőszámok találhatók, amikből az érdeklődők többek között azt is megtudhatják, hogy előreláthatóan mennyit kell vezetniük a sikeres vizsgáig, és mekkora vizsgasikeresség jellemző az adott helyre.

Ha sikeres KRESZ vizsgát tennél, jelentkezz hozzánk: minőségi oktatásunkról győződj meg Te is, ehhez tekintsd meg eredményességi útmutatónkat a weboldalunkon! Bővebb információkért vagy a jelentkezéshez vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Motoros jogosítványt szeretnél?

A motorozás szabadságot ad, mégpedig olyat, amilyennel egy autó nem szolgálhat. Motorral eljuthatsz bárhová, akárcsak egy autóval, ám a forgalmi dugók számodra nem jelenthetnek akadályt, hiszen elférsz a kocsisorok között. Semmiképp sem neveznénk mellékes körülménynek továbbá azt sem, hogy a motorozás elképesztően vagány dolog, bármilyen motorkerékpárt is választasz.

Azonban ahhoz, hogy Te is átélhesd ezt a szabadságot, motoros jogosítványra lesz szükséged – persze csak akkor, ha még nincs. Szerencsére iskolánkban a motoros jogosítvány megszerzésére is van lehetőséged, profi oktatóink pedig minden helyzetre felkészítenek, ha bennünket választasz.

Motorozni azonban nem kellemes dolog télen, a fagyban, ezért a gyakorlati oktatást is időzítsd inkább a tavaszi időszakra, viszont az elméleti képzést már a tél folyamán elkezdheted, hiszen emiatt még csak ki sem kell mozdulnod a fűtött szobából!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, és szeretnél mielőbb egy motoros jogosítványt, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Használd ki a B kategóriás jogosítványt, közlekedhetsz saját autó nélkül is!

Még mindig nem fogtál bele egy autóstanfolyamba, halogatod, mert rengeteg teendőd van a suli vagy a munka mellett? Belegondoltál már, hogy mennyivel hatékonyabban és gyorsabban tudnád intézni a napi teendőiet, ha egy B kategóriás jogosítvány is lapulna a zsebedben? Sokan elintézik annyival, hogy nincs mit vezetniük, egyhamar úgysem fognak saját kocsival közlekedni. Ne feledkezz meg a mostanában egyre népszerűbb és egyre gyorsabban fejlődő közösségi járműhasználatról sem!

Egy B kategóriás jogosítvány birtokában már nemcsak a bérelhető kerékpárokkal vagy rollerekkel tudsz közlekedni azokban a városokban, ahol él ez a rendszer, de már vezetheted a bérelhető autókat, robogókat is. Amikor csak szükséged van rá, kikölcsönözhetsz egy ilyen járművet, megfizethető áron közlekedhetsz vele városon belül és még a vezetést is gyakorolhatod.

Keress fel minket bizalommal, és érdeklődj az aktuális vezetői tanfolyamainkról, szerezz minél előbb Te is B kategóriás jogosítványt!

 

Miért szerezd meg ősszel motor jogosítványodat?

Ha motor jogosítványról van szó, a többség azt gondolná, hogy a kétkerekű járművek vezetői engedélyének megszerzését inkább a tavaszi-nyári időszakra érdemes időzíteni. Valójában, ha változatos körülményekre vágysz a tanuláshoz, és szeretnéd megtapasztalni, hogy esős, nyirkos időben milyen vezetni, a legideálisabb, ha a motor jogosítvány megszerzését őszre időzíted.

Ahhoz, hogy később rutinosan tudj vezetni, és az időjárásbeli körülmények ne befolyásoljanak motorozáskor, szükség van arra, hogy a tanulási időszakban minél több helyzettel tudj találkozni. Ősszel a napsütéses és az esős napok gyakran váltják egymást, faggyal is lehet találkozni, tehát ez az évszak készít fel igazán a különböző szituációkra.

Ha kezdő motorosként nem akarsz pánikba esni a heves viharoktól, és szeretnél gyakorlatot szerezni abban, milyen egy nyirkos pályán végig enni, szerezd meg ősszel motor jogosítványodat! Amennyiben meggyőztek az érvek, jelentkezz mihamarabb tanfolyamunkra, ehhez pedig vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

KRESZ vizsga Győrben: autósiskolánk nem húzza senkinek az idejét feleslegesen!

KRESZ vizsgát szeretnél tenni, de először inkább maradnál a hazai pályán, és nyugodtabb, otthonosabb körülmények között vezetnél? Nálunk a KRESZ vizsga Győrben, a gyönyörű városban és környékén autózva tehető le. Ha Győrött élsz, a mi közkedvelt intézményünk az ideális választás!

Sok autósiskola egy gyötrően hosszú és megterhelő tanfolyam végére helyezi el a vizsgát, amikor a tanulók már nagyon fáradtak, és kevésbé tudnak koncentrálni. Nekünk nem célunk csak azért elhúzni a tanfolyamot, hogy több pénzt zsebeljünk be! Minden diákunktól megköveteljük a magabiztos tudást, de célunk nem az akadályozásuk, hanem a sikerre vezetésük. A KRESZ vizsga Győr minden egyes főútját és aprócska mellékutcáját érintheti, hogy minél változatosabb legyen a terep, és a tanuló később tényleg biztosan vezethessen a városon kívül is.

A KRESZ vizsga Győr és a környék minden lakója előtt nyitva áll, aki betöltötte a szükséges életkort. Ha kérdésed van oktatásunkkal vagy árainkkal kapcsolatban, egyszerűen fel tudod venni velünk a kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön!

 

Motor jogosítvánnyal nagy eséllyel indulhatsz a munkaerőpiacon!

Sokan nem elégedettek a jelenlegi állásukkal, ezért szeretnék fejleszteni magukat, részt vennének olyan tanfolyamon, melynek ismereteivel nagyobb eséllyel indulhatnak a munkaerő piacon. Ha Te is nyitott vagy a különböző képzésekre a biztos jövedelmed érdekében, szerezd meg motor jogosítványodat nálunk!

A motoros futárokra az elmúlt időszakban hatalmas az igény, főként az éttermek és a kézbesítő cégek részéről, ugyanis kétkerekű járművel sokkal gyorsabban tudnak közlekedni a szállítók, így az ügyfelek időben megkaphatják rendelésüket. A motor jogosítvány megszerzésével megpályázhatod ezeket az izgalmas állásokat is, így kerülj bármilyen helyzetbe a jövőben, a vezetői engedélynek köszönhetően nem kell sokáig munka nélkül lenned.

Alapozd meg biztos helyedet a munkaerőpiacon, ehhez szerezd meg motor jogosítványodat, hiszen sosem tudhatod, hogy alakul a jövőd! A tanfolyamra történő jelentkezéshez vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Jogosítványszerzés nyáron? Ezek az előnyei!

Sokan szeretnének vezetői engedélyt szerezni, de ha valaki már kinőtt a nyári szünet adta előnyökből, akkor nehezebb időt szakítani rá. Mégis azt javasoljuk fiataloknak és idősebbeknek is, hogy fontolják meg a jogosítványszerzést nyáron. Ez az időszak több előnyt is tartogat.

A jogosítványszerzés nyáron egyrészt azért kedvező lehetőség, mert ilyenkor az időjárásnak köszönhetően biztonságosabb körülmények között lehet vezetni. Ez egy kezdőnek fontos szempont, hiszen a hidegben, csúszós utakon még arra is koncentrálni kell, hogy a sofőr megőrizze az autó felett az uralmat. A másik ok a forgalom alakulása. A nyári szünet tombol, sokan szabadságra mennek, nincs iskola, tehát nagyobb eséllyel lehet nyugodtabb körülmények között részt venni gyakorló vezetésen, mint év közben.

A jogosítványszerzés nyáron tehát lehetőséget ad arra, hogy néhány hónap leforgása alatt sikeresen megszerezze valaki a vezetői engedélyt. Persze ehhez nem árt időben jelentkezni, nehogy beteljenek a listák!

Fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és jelentkezz nyáron induló vezetői tanfolyamaink egyikére!

 

Kezdjük időben a jogosítvány megszerzését!

Sok a dolgod, mert mindig van valami elintéznivaló, ami nem várhat? Nehezen tudod beosztani az idődet és gyakran lemaradásban vagy a teendőiddel? Az iskola vagy már a munkahely köti le a mindennapjaidat? Valószínűleg ez az időbeosztás a későbbiekben csak zsúfoltabb lesz, ezért érdemes időben elkezdened a jogosítvány megszerzését!

A jogosítvány megszerzése sok tizenévesnek az első pont a listáján, de vannak, akik valamilyen okból kifolyólag csak halogatják, hogy beiratkozzanak vezetői tanfolyamra. Pedig a későbbiekben már csak nehezebb lesz az elmélet megtanulásához, a gyakorlati órák látogatásához és a vizsgák teljesítéséhez üres időt felszabadítani a naptáradban. Javasoljuk, hogy ragadd meg az alkalmat, szánd rá magad és kezdd el időben a tanulást, szerezd meg a jogosítványt minél hamarabb!

Gyere, és tanulj nálunk, nem bánod meg, ha minket választasz és a mi autósiskolánkban tanulsz vezetni! Elérhetőségeink bármelyikén érdeklődhetsz aktuális tanfolyamainkról, keress minket bátran!

 

Autósiskola Győrben: Tanulj vezetni motiváló környezetben!

Új ismeretek elsajátításakor jelentősen befolyásolja a tanulás hatékonyságát a környezet. Ez a vezetéssel kapcsolatban sincs másképp, ezért az emberek többsége olyan autósiskolát keres, ahol motiváló környezetben sajátíthatja el a tudnivalókat. Ha Te is ilyen helyet keresel, de még nem találtad meg, válaszd autósiskolánkat Győrben!

Győri autósiskolánkban nagy hangsúlyt fektetünk a körülményekre is, hiszen tisztában vagyunk azzal, hogy egy pozitív közegben sokkal könnyebb megtanulni vezetni. Több olyan ember is van, aki azt gondolja magáról, hogy sosem fogja tudni elsajátítani az autóvezetés elméleti és gyakorlati részét. Őket is meg lehet győzni ennek az ellenkezőjéről, ehhez pedig arra is szükség van, hogy motiváló környezetben ismerkedhessenek meg a vezetéssel.

Ha a tanulásban alapvetően Neked is számít a pozitív környezet, vagy a korábbi rossz tapasztalataid miatt kétségeid vannak, gyere el autósiskolánkba Győrbe, és tanulj inspiráló közegben, barátságos, türelmes oktatóktól! A jelentkezéshez vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Türelmes oktatóktól sajátítanád el a vezetést? Győri autósiskolánk tökéletes választás lesz számodra!

Azok, akik részt vettek már gyakorlati autóvezetési oktatáson, tapasztalhatták, hogy mennyire befolyásoló tényező az a tanulás szempontjából, hogy a felkészítést végző szakember milyen természettel rendelkezik. Olyan oktatóval kihívást jelent a vezetés, aki türelmetlen és magatartásával rossz hangulatot teremt a gyakorlati órákon. Ha győri autósiskolánk mellett döntesz, türelmes, barátságos tanárokkal sajátíthatod el a vezetést!

Győri autósiskolánkban a felkészítést biztosító szakemberek türelmükkel nemcsak megnyugtatnak a számodra még ismeretlen helyzetben, hanem inspirálni is fognak a jobb teljesítményre. Tapasztalt oktatóink tisztában vannak azzal, hogy a körülmények, a hangulat mennyire befolyásoló tényezők az órákon, ezért mindent megtesznek annak érdekében, hogy egy percig ne érezd magad kényelmetlenül. Segítőkészségüknek, természetüknek köszönhetően győri autósiskolánkban szinte gyerekjáték lesz megszerezned a vezetői engedélyedet!

Tapasztald meg Te is győri autósiskolánk inspiráló környezetét, vedd fel velünk a kapcsolatot és jelentkezz tanfolyamaink valamelyikére!

 

A KRESZ vizsga változásairól

A vezetői engedély, vagyis a jogosítvány megszerzéséhez több vizsgán keresztül vezet az út. Az egyik első a KRESZ vizsga. A jogosítványig az első megmérettetés a KRESZ tanfolyam, ezt követően pedig a KRESZ vizsga.

A KRESZ vizsga szabályai mostanra változáson estek át, a 2015-ös szabályokhoz képest 2017 decembere óta ezeket a szabályokat korszerűsítették. Ez azt jelenti, hogy a ma már elavultnak számító feladatsorokat, az azokban szereplő szituációkat a mai élethelyzetekhez igazították. Hiszen nem mindegy, hogy valaki milyen helyzetben vizsgázik, és milyenben kell teljesítenie majd a való életben, az utakon.

Az aktualizált KRESZ vizsgán változás tapasztalható abban, hogy bevezetik a környezetvédelmi övezeteket a belvárosokban, új közlekedési tábla típusokat is meg kell tanulni, és változnak a motorosokra vonatkozó KRESZ szabályok is. Ezek befolyásolják a KRESZ vizsga feladatsorát, amit már mozgó képpel is kiegészítenek.

Ha KRESZ vizsgával kapcsolatban szeretnél többet megtudni, keress meg minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!

 

Támogatás KRESZ tanfolyamhoz

Kedves Jelenlegi és Leendő Tanulónk!

Értesítünk Benneteket, hogy július 1.-től ️25.000 Ft támogatás igényelhető KRESZ tanfolyamhoz az államtól.
Részletek az alábbi linken:

http://www.ujnemzedek.hu/hasznos/juliustol-visszakerheted-a-kresz-tanfolyam-es-vizsga-dijat

 

A B kategóriás jogosítvány a munkaerő piacon is előny!

B kategóriás jogosítványA B kategóriás jogosítvány ma már nem csak azért hasznos, mert nem kell a tömegközlekedés kellemetlenségeivel számolnunk, és élvezhetjük a szabad utazás lehetőségét, hanem nagyon sok munkahely is megköveteli, hogy rendelkezzünk jogosítvánnyal. Még ha jelenleg nem is érzi úgy valaki, hogy szüksége lesz rá, érdemes beiratkozni egy autósiskolába, és megtanulni vezetni, mert sosem lehet tudni, hogy mit hoz a jövő.

Az, aki rendelkezik B kategóriás jogosítvánnyal, bizony jelentős előnyre tesz szert a munkaerő piacon. Számtalan olyan munkakör van, amihez nélkülözhetetlen a jogosítvány, és még több, amihez pedig előnyt jelent. Így nem csak a hétköznapi életben vesszük hasznát, hanem akkor is, ha esetleg munkahelyváltásra kényszerülünk. A B kategóriás jogosítvány hosszú távú befektetés, amivel csak előnyökre tehetünk szert!

Ne habozz, szerezd meg a B kategóriás jogosítványt mielőbb, hogy ne csússz le álmaid állásáról! Ha kérdésed van, bátran keress fel minket elérhetőségeink bármelyikén!

 

Könnyedén szeretnéd megtanulni az elméleti anyagot? Vegyél részt KRESZ tanfolyamunkon!

Ahhoz, hogy az ember egy vezetői tanfolyam elvégzése után biztonságosan és a szabályoknak megfelelően közlekedhessen az utakon, alaposan át kell vennie az elméletet. Ha Te olyan KRESZ tanfolyamon vennél részt, ahol egyszerűen és könnyedén elsajátíthatod az elméleti tananyagot, válassz bennünket!

A KRESZ tanfolyamokkal kapcsolatban fontosnak tartjuk, hogy a tanulók ne csak bemagolják a vezetői engedélyhez szükséges tananyagot, hanem meg is értsék, hiszen enélkül nem fognak tudni kellő magabiztossággal közlekedni az utakon. Az egyszerű érthetőség mellett a jó hangulatra is kiemelt figyelmet fordítunk a KRESZ tanfolyamainkon, ugyanis vidám és izgalmas órákon adjuk át a valójában száraz tananyagot; úgy gondoljuk, hogy így könnyebb megjegyezni azokat a részleteket is, amik egy hagyományos tanfolyamon elsikkadnának.

Ha további információkat szeretnél megtudni KRESZ tanfolyamainkról, vagy jelentkeznél hozzánk, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

 

Autósiskola: Nem mindegy, hol tanulsz vezetni!

Mindenkinek megvan a maga elképzelése arról, hogy mikor szeretné megszerezni a jogosítványt, milyen lesz az első autója vagy mennyit fogja használni a járművet. Ezek mindenkinél egyéni jellemzők és elgondolások. Az viszont a legtöbb jogosítványra pályázóban közös, hogy tudja, milyen autósiskolában szeretné megszerezni a vezetéshez szükséges tudást és ismereteket.

Te már tudod, hogy hol fogsz megtanulni vezetni és melyik autósiskola diákja leszel? Ha hamarosan jogosítványt szeretnél szerezni, érdemes megismerkedned velünk is! Miért bizonyul majd jó döntésnek, ha a mi autósiskolánkban tanulsz és szerzed meg a vezetői engedélyt? Győrben és környékén élők számára ajánljuk magunkat, és azoknak, akik nem szeretnének csalódással és kellemetlen élményekkel telve elhagyni egy autósiskolát.

Jól felépített képzésünk, elhivatott oktatóink, kedvező áraink és természetesen a vezetéshez használt autóink megbízhatósága is garantálja, hogy a jogosítvány megszerzése szinte gyerekjáték legyen mindenki számára!

Fordulj autósiskolánkhoz bizalommal, és jelentkezz aktuális, induló képzéseink egyikére, válassz ideális autósiskolát a tanuláshoz!

 

Jogosítvány: ami rugalmasabbá teszi az időbeosztásunkat

Gondoljunk csak bele, hogy mennyivel egyszerűbb beszállni az autóba és elmenni oda, ahova éppen szeretnénk. Ezért érdemes eljárni a tanfolyamra, és megszerezni a jogosítványt, mondjuk személyautóra, vagy nagymotorra, de ha a munkánk úgy kívánja, akkor akár tehergépkocsira is!

Sokszor szinte nem is tudatosul, de egy jó állás megszerzéshez is gyakran van szükség jogosítványra, mert rugalmasságot és gyorsaságot követel egy-egy pozíció betöltése, vagy speciális vezetői engedélyre van szükség egy teherautó vezetéséhez. Jól felkészült oktatóink pontos és megbízható elméleti és gyakorlati tudást képesek átadni a tanulóvezetőknek, hiszen nagy tapasztalattal és szaktudással végzik munkájukat. Az elméleti képzés jól felszerelt oktatóteremben zajlik, számítógépes rendszeren keresztül, az aktuális KRESZ programot használva, a gyakorláshoz és a vizsgához egyaránt.

A honlapunkon megtekintheted az összes induló tanfolyamot és az árainkat is. Ha bármilyen kérdésed van, keress bennünket elérhetőségeinken! Iratkozz be következő tanfolyamunkra, és szerezz Te is jogosítványt!

 

Távoktatás

A mai rohanó világban egyre kevesebb időnk van. Életünk nagy részét a munka teszi ki. Ha még emellett valami pluszt is vállalni szeretnénk, akkor gyakran arra jutunk, nincs rá időnk. Pedig egyre szükségesebbé válik a továbbképzés, hogy megtanuljunk új dolgokat. Hasznos, ha rendelkezünk egy jogosítvánnyal. A legtöbb munkahely is már megköveteli a meglétét. Viszont felmerülhet a kérdés, hogy fogjuk elvégezni, ha nem tudunk elmenni az oktatásokra?

Van olyan tanfolyam, aminél otthonról folyik a felkészülés?

A válasz igen, van. Egyre több iskola vezeti be a távoktatás programot, melyet azoknak az embereknek találtak ki, akiknek nincs idejük tanfolyamokra járni. Autósiskolánknál is van távoktatási lehetőség.

Összefoglalva az előnyeit:

- nem kell oktatásra járnia, nem kell utaznia

- otthonról készülhet elektronikus anyagokból

- teszteteket tölthet ki, melyek segítik a KRESZ vizsga sikeres letételét

- Ön osztja be az idejét, nincs órákhoz kötve

Tegye le nálunk jogosítványát, hogy időt takaríthasson meg!

 

Vissza Fel